dolcevita 2009.09.09. 09:50

Spenótos frittata

Ez csak próba

A Nők Lapja Konyha szeptemberi számából. Langyosan a legfinomabb, balzsamecetes zöldsalátával együk. Ha hűtőbe kerül kifagy a lelke, ne hűtsük!

Hozzávalók: 20 dkg spagetti, 6 tojás, 30 dkg spenót, 10 dkg parmezán, 10 dkg füstölt sajt, 3 gerezd fokhagyma, só, bors, olívaolaj

1. Olívaolajon a felaprított fokhagymával fonnyasszuk meg a spenótot, sózzuk, borsozzuk
2. Lobogó sós vízben főzzük al dentére a tésztát, szűrjük le
3. Verjük fel a tojásokat, keverjük hozzá a reszelt sajtokat, sózzuk, borsozzuk, keverjük el a tésztával
4. Hőálló tálban vagy szilikonos formában 200 fokon 15-21 percig süssük

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dolcevita.blog.hu/api/trackback/id/tr881370457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zzzsuzsa 2009.11.20. 01:19:36

@dolcevita: ez nagyon egyszerű és fincsi lehet. Megpróbálom!
süti beállítások módosítása